VEKOP támogatást nyertünk

Alkalmazkodás a modern üzleti és termelési környezethez a Budvill Kft-nél – VEKOP támogatást nyertünk. Cégünk fejlődésének dinamizmusát kissé átírta a COVID-19 járványhelyzet kapcsán megváltozott piaci környezet.

A krízishelyzetek mindig rejtenek fejlődési lehetőségeket is. Mi ezt megláttuk és a pályázati lehetőségeket kihasználva igyekszünk hosszútávon megerősíteni vállalkozásunk dinamikus bővülését.

Sikerült elnyernünk egy VEKOP pályázati keretet. A támogatás révén megoldottuk a meglévő termelési kapacitások automatizáltságának növelését és a gyártás elektronikus felügyeletét, a produkciós teljesítmény hatásfokának növelésére fordítottuk kiemelt energiákat. A meglévő gépsoraink adatainak digitális nyomon követesével, a csomagolási folyamatok automatizálásával és új termékek bevezetéssel piaci pozícióink jelentősen erősödnek.

Az automatizálásból adódóan a közhiedelemmel ellentétben nem csökkent a munkahelyek száma, sőt növekedett is dolgozói létszámunk. A beruházással egyrészről kollégáink leterheltségét tudtuk csökkenteni, munkafeltételeiket javítani, emellett új munkahelyeket is teremtett az új technológia és a megnövekedett rendelésszám.